de mooiste rozen van Kwekerij Marjoland

Marjoland rozenkwekerij

Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben we alleen de meest uitstekende kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we u laten kennismaken met Marjoland.

Oprichter Joop van den Nouweland begon al in 1978 als kweker en rozenkwekerij Marjoland ontstond begin 2000 toen een nieuwe vestiging gebouwd werd in Waddinxveen. In 2005 werd deze uitgebreid met een mobiel teeltsysteem van 2,7 ha. In datzelfde jaar nam Marjoland het aangrenzende bedrijf van 4,8 ha over.

2007-2008 was de tijd van schaalvergroting en de familie Van den Nouweland wilde zich concentreren op één locatie. Het bedrijf in Bleiswijk en één afdeling in Waddinxveen werden verkocht en er werden bedrijven aangekocht. Zo ontstond één ruime, rechthoekige kavel van 20 hectare.

Achter Marjoland schuilt de familie van den Nouweland. Vader, moeder, zoon, dochter, 2 ooms, tante en een neef. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van het bedrijf. Samen met de medewerkers van Marjoland streeft Familie van den Nouweland naar een goede werksfeer, waarin de sterke normen en waarden die het gezin bezit, centraal staan.

Met de open cultuur biedt zij iedereen de kans tot ontwikkeling. Marjoland wil een sociaal en transparant bedrijf zijn waarin kennis gedeeld wordt met anderen. Tegelijkertijd worden medewerkers aangespoord om zelf oplossingen aan te dragen en daardoor meer betrokkenheid te creëren. Op deze manier groeien mensen binnen Marjoland.

Marjoland heeft de ambitie om met respect voor mens, natuur en milieu te werken. Met aantoonbaar transparante MPS certificering dragen we bij aan de verduurzaming van de gehele keten.

Roobos groothandel voor bloemen en planten: de mooiste rozen van kwekerij Marjoland

Kwekerij Marjoland is gespecialiseerd in de teelt van grootbloemige rozen. Deze telen zij in de meest populaire kleuren.

De rozen van Marjoland worden dagelijks geveild op alle Nederlandse veilingen en op Rhein Maas in Duitsland. Iedere werkdag worden de verse producten van Marjoland verkocht aan exporteurs en binnenlandse handelaren. De rozen van Marjoland worden uiteindelijk door de hele wereld verkocht, maar vooral bij de bloemisten in Europa.

Naast hun MarjoGold lijn (A1 rozen) hebben zij tevens de MarjoDeluxe (XL rozen) en MarjoSilver (A2 rozen) beschikbaar.

Binnen hun verschillende lijnen hebben zij een zestal soorten beschikbaar, die zij telen in de meest populaire kleuren.

  • Sweet Dolomiti: Een grootbloemige roze roos met een grote, lange puntvormige bloemknop
  • Dolomiti: Een unieke grootbloemige witte roos. Om de populariteit van dit fantastische product weer te geven: Marjoland heeft wel 16 hectare (!) van deze roos gepland in 2020
  • Red Naomi!: Fluweelachtige grootbloemige rode roos met veel bloemblaadjes en een lang vaasleven
  • Lovely Dolomiti: Een zeer exclusieve grootbloemige lichtroze roos met een grote, lange puntvormige bloemknop
  • Penny Lane: Unieke grootbloemige roos die een prachtige heldere kleur geel heeft
  • Jumilia: Een opmerkelijk stralende wit-roze roos die erg lang houdbaar is

Kortom: wat voor roos u ook zoekt. Marjoland heeft altijd een soort die ideaal is voor welke gelegenheid dan ook

Bekijk nu de mooiste rozen van Kwekerij Marjoland via hun website. Ook kunt u hier meer informatie over dit fantastische bedrijf vinden: http://www.marjoland.com/

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles