Chrysant Undercover

Undercover Chrysant

Ontdek de Nieuwe Witte Pluischrysant "Undercover" bij Roobos Bloemenexport

Bij Roobos Bloemenexport zijn we verheugd om de introductie van de nieuwe witte pluischrysant "Undercover" aan te kondigen. Deze prachtige bloem, ontwikkeld in samenwerking met VannoVa en Dekker Chrysanten, is nu beschikbaar in onze webshop. Met zijn unieke kenmerken en veelzijdige toepassingen belooft "Undercover" een favoriet te worden onder bloemisten en decorateurs.

Wat Maakt "Undercover" Bijzonder?

"Undercover" onderscheidt zich door zijn opvallende tongvormige bloemblaadjes die niet alleen een visueel spektakel bieden, maar ook een praktische kant hebben dankzij hun uitstekende verfbaarheid. Deze eigenschap maakt de bloem bijzonder geschikt voor creatieve bloemstukken en decoraties. Of het nu gaat om een bruidsboeket of een elegante tafelsetting, "Undercover" biedt eindeloze mogelijkheden.

Undercover1

Kwaliteit en Duurzaamheid

De pluischrysant "Undercover" garandeert een langdurige versheid en uitstekende transporteerbaarheid. Deze kenmerken zijn essentieel voor bloemisten die afhankelijk zijn van betrouwbare producten die hun kwaliteit behouden tijdens transport en opslag. Marten Wouda van Dekker Chrysanten benadrukt: "Naast zijn uiterlijke verschijning garandeert hij ook uitstekende transporteerbaarheid en langdurige versheid."

Over VannoVa en Dekker Chrysanten

VannoVa is een samenwerkingsverband van toonaangevende chrysantenkwekers die gezamenlijk streven naar de hoogste normen in productie, marketing en promotie. De master growers van VannoVa hebben door jarenlange ervaring een prominente internationale positie verworven. Hun gezamenlijke kennis en expertise maken VannoVa tot een aantrekkelijke partner voor hoogwaardige chrysanten​ (VannoVa)​​​.

Dekker Chrysanten, een vooraanstaande veredelaar, werkt nauw samen met VannoVa om innovatieve en duurzame chrysantensoorten te ontwikkelen. Deze samenwerking resulteert in producten zoals "Undercover" die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en tegelijkertijd duurzaam worden geproduceerd​ (VannoVa)​.

Beschikbaarheid en Bestellingen

De nieuwe pluischrysant "Undercover" is wekelijks beschikbaar in onze webshop. Daarnaast is er een beperkt aanbod beschikbaar op de veilingen van FloraHolland in Aalsmeer en Naaldwijk. Dankzij onze samenwerking met platforms zoals Floramondo, kunt u eenvoudig uw bestellingen plaatsen en laten leveren​ (VannoVa)​.

Bij Roobos Bloemenexport streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden. Door "Undercover" aan ons assortiment toe te voegen, kunnen we onze klanten nog meer keuze en kwaliteit bieden. Bezoek onze webshop voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Waarom Kiezen voor Roobos Bloemenexport?

 1. Breed Assortiment: Naast "Undercover" bieden we een breed scala aan bloemen en planten die perfect passen bij elke gelegenheid.
 2. Kwaliteitsgarantie: Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 3. Betrouwbare Levering: Met onze efficiënte logistieke processen garanderen we dat uw bestellingen op tijd en in perfecte staat aankomen.
 4. Klantenservice: Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en bestellingen.

Creëer Betoverende Bloemstukken met "Undercover"

Met zijn unieke kenmerken en veelzijdige toepassingen is de nieuwe witte pluischrysant "Undercover" een waardevolle aanvulling op elke bloemistencollectie. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras uw klanten met prachtige en unieke bloemstukken. Bezoek onze webshop om deze prachtige bloem te bestellen en ontdek de eindeloze mogelijkheden die "Undercover" te bieden heeft.

Bij Roobos Bloemenexport zijn we er trots op om u de nieuwste en meest innovatieve producten te bieden. Met "Undercover" zetten we een nieuwe stap in ons streven naar excellentie en klanttevredenheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en schoonheid van deze nieuwe pluischrysant.

Ben je op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Dekker Chrysanten

Dekker Chrysanten

Dekker Chrysanten | Color your world

De wereld van de sierteelt inspireert onverminderd. Zeker voor een veredelaar en vermeerderaar als Dekker Chrysanten. In ruim een halve eeuw tijd hebben zij die inspiratie omgezet in nieuwe variëteiten, nieuwe bloemvormen, nieuwe kleuren. Daarmee behoren zij wereldwijd tot de spelers die de toekomst van de chrysantensector bepalen. 

Voor het familiebedrijf dat Dekker nog altijd is, is innovatie altijd hun drijfveer geweest. Op tal van fronten hebben zij laten zien dat vernieuwing in de chrysantensector een continuproces is. En niet alleen maar in de veredeling en vermeerdering, óók met belangrijke marktintroducties als met de Santinitypen, de Madibatypen of een ‘klassieker’ als de Kennedy troschrysant.

Ook in teelttechniek hebben zij grote, baanbrekende stappen gezet. Op het gebied van energie, water en voeding verleggen ze grenzen. Met procesautomatisering slaan ze nieuwe wegen in. Denken in nieuwe mogelijkheden is wat Dekker tot Dekker maakt.

Met 1200 medewerkers hebben zij ook de slagkracht om een rol van betekenis te spelen. Daarmee bestrijken zij het gehele traject van nieuwe kruising tot verkoopgereed product. Zij onderzoeken, veredelen, vermeerderen, handelen, telen en vermarkten. Ze hebben een eigen laboratorium, testlocaties, vermeerderings- en veredelingsbedrijven.

Met vestigingen in Nederland, Tanzania, Colombia en Zuid-Afrika zijn zij in staat om in te spelen op de wensen van telers wereldwijd. Vooral van telers die onderkennen dat de toekomst van de sierteelt ligt in innovatie. Die vernieuwing geven ze graag kleur. De kleur van ‘Colour your world’.

Dekker Chrysanten is de inspirerende leverancier voor baanbrekende rassen.

Ze veredelen heel gericht, zoekend naar onderscheidende vormen, vernieuwende kleuren en gunstige teelteigenschappen. Daarvoor volgen zeook de trends in consumentengedrag en voorkeuren voor kleur en vorm. De lat ligt hoog: van de vele duizenden zaailingen per jaar voldoen slechts enkele aan de strenge selectie-eisen die voor een marktintroductie gelden. Daarnaast investeren zij in zowel fundamenteel als praktisch onderzoek op zowel veredelings- als teelttechnisch vlak

Dekker Chrysanten| Madiba

Dekker Chrysanten is de trotse kweker en telers van Madiba: kleinbloemige Santini’s die uitblinken in kleur, aantal bloemetjes en houdbaarheid. Ze geven daarmee extra waarde en volume aan boeketten en arrangementen. Echte Flower Power bloemen dus! Met hun merk Madiba dragen zij graag bij aan een kleurrijk leven door onze ketenpartners te verbinden.

Hun uitgangsmateriaal wordt met passie geteeld aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania. Daar leggen ruim 900 medewerkers van Dekker Chrysanten dagelijks de basis voor de topkwaliteit van Madiba. Hun merknaam Madiba is vernoemd naar de koosnaam voor Nelson Mandela, ook een kleurrijke verbinder en als eerbetoon aan hem steunen zij diverse sociale projecten in Tanzania. 

Afrika staat voor kleurrijke gewaden, vrolijkheid en uitbundigheid. Precies de eigenschappen die passen bij hun mini-chrysanten met Afrikaanse roots. De variatie van kleuren en vormen van Madiba zijn wereldwijd voor bloemisten en arrangeurs een inspiratie voor onuitputtelijke mogelijkheden voor boeketten en arrangementen. Naast de enkelbloemige Madiba Daisy in 9 kleuren, zijn er nu ook Madiba Pompons in 4 kleuren en de unieke Madiba Spider variant.

Madiba Anemoon

Met zijn diep zwarte hart en helder gele bloemlintjes is onze eerste anemoon-vormige Madiba een opvallende verschijning! Dankzij de unieke bloemvorm fungeert deze nieuwe Madiba lijn als kleurrijke verbinder, bruikbaar in vrijwel ieder boeket en bloemwerk!

Madiba Deco

Nieuw in het assortiment is de decoratieve Madiba. De decoratieve kleine bloemen zijn een krachtige en kleurrijke verbinder in elk boeket. En met dezelfde sterke eigenschappen als de daisy, spider en pompon maken de met de deco het Madiba segment compleet. 

Madiba Daisy

De enkelbloemige Daisy is de klassieker in ons Madiba assortiment. Sinds de introductie is het aanbod uitgebreid tot maar liefst 8 kleuren. Met Afrikaanse stedennamen als herkenning en eerbetoon aan de roots van het merk. Madiba Daisy is beroemd om het indrukwekkende grote volume en lange leven in een boeket.

Madiba Pompon

De naam zegt het al: de pompon heeft kleine gekleurde pompoentjes, die met minimaal 30 bloemetjes aan een steel zorgen voor de kleurrijke en bijzondere vulling van menig boeket of arrangement. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren en als mix. De reacties van groothandels, retailers en bloemisten uit de hele wereld zijn heel positief.

Madiba Spider

De nieuwste Madiba type is de Spider, met unieke decoratieve ‘spinvormige’ bloemetjes. Nu nog verkrijgbaar in wit, maar uitbreiding met andere kleuren zal niet lang meer duren. Ook de Madiba Spider is een kleurrijk verbinder met een vaasleven voor de consument van meer dan twee weken na aankoop.

Wilt u meer informatie over Dekker Chrysanten ? Kijkt u dan nu op hun website voor meer informatie over deze fantastische kweker : Dekker Chrysanten - Colour your world

Ben je op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is de one-stop-shop voor high-end Phalaenopsis. Jaarlijks verkopen zij 11 miljoen planten die uiteindelijk hun weg vinden naar ketens, groothandels, tuincentra en bloemisten in heel Europa. Onder hun merk Mimesis leveren zij jaarrond vele variëteiten en bijzondere concepten, beschikbaar in diverse potmaten. Uiteraard duurzaam geteeld. Hiermee bieden zij het gemak van een totaalassortiment, waardoor je de Phalaenopsis altijd en in al haar verschijningen onder één merk kunt vinden.

Bij Mimesis gaan zij voor topkwaliteit. Hoogwaardige planten, voldoende beschikbaarheid en betrouwbare leveringen. Maar kwaliteit is voor hun meer dan dat. Zij ontzorgen en denken mee richting schap en consument door te verrassen en inspireren met hun merk Mimesis. Samen maken zij het verschil en laten zij consumenten wereldwijd genieten van hun prachtige assortiment, welke met zorg is samengesteld.

De kwekers van de phalaenopsis kwekerij Mimesis werken nauw samen met toonaangevende veredelaars en doen daarnaast aan eigen veredeling en productontwikkeling. Het resultaat? Een unieke samenstelling van bijzondere collecties, beschikbaar in de potmaten 7, 9, 12, 17 & 21 cm. Hierdoor bieden zij het gemak van een totaalassortiment, waardoor je de Phalaenopsis altijd en in al haar verschijningen onder één dak kunt vinden.

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is ontstaan uit twee familiebedrijven: Ter Laak Orchids en Orchios. Met vakmanschap werken zij elke dag aan topkwaliteit Phalaenopsis. Ze kennen hun product als geen ander en leggen de lat steeds een beetje hoger. Elk op hun eigen manier, maar met dezelfde visie en drive.

Duurzaamheid zit verweven in hun DNA. Zij willen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame wereld en hun milieu-impact minimaliseren. Dit zie je terug in alles wat Zij doen. Hun kwekers investeren in duurzame oplossingen die helpen om waterverspilling tegen te gaan, hun energieverbruik te verlagen en CO2-uitstoot te verminderen. Zij willen groen groeien. Zodat zij nu én in de toekomst kunnen genieten van al hetgeen wat de wereld te bieden heeft.

Phalaenopsis kwekerij Mimesis | Nieuw in het assortiment bij Roobos

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is zoals u kunt lezen een uitstekende kwekerij met een lange traditie in het telen van Phalaenopsis van top kwaliteit. En nu kunt u ook genieten van het totaalassortiment wat zij bieden. Hun prachtige assortiment hebben zij onderverdeeld in een aantal schitterende categorieën:

 • Atelier: Een eerbetoon aan natuurlijk vakmanschap. Mimesis Atelier is de proeftuin voor schoonheid en creativiteit in al haar verschijningsvormen. Uniek, eigenzinnig, uitdagend, kleurrijk, ambachtelijk en visionair.
 • Flow: Laat je verrassen door de ontluikende schoonheid van Flow. Een oogstrelende reeks van vallende bloemenpracht, door de kweker gevormd.
 • Marvellous: Doordat er niet één, maar twee planten bij elkaar staan, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan bloemen. Prachtige combinaties in diverse kleuren. Marvellous is een boeket waar je maandenlang van kunt genieten.
 • Moon: Volg de eeuwige kringloop van verleiding. Maak kennis met Moon; een ambachtelijk gevormde orchidee. Bewonder haar schoonheid en laat je gedachten de vrije loop.
 • De meanderende takken geven Muse haar vrije vorm. De takken worden door de kweker met de hand gedraaid, waardoor elke plant uniek is. Door haar compacte formaat is Muse een prachtige plant voor op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.
 • Originals: Dit zijn orchideeën zoals je ze kent. Een oneindige reeks van soorten, kleuren en maten, speciaal voor jou geselecteerd.
 • Spirit: Een speciale kweekmethode zorgt voor korte, robuuste takken met grote bloemen. Door haar compacte formaat is Spirit een perfect pronkstuk op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.
 • Herken jij de zwanenhals in deze orchidee? Een elegante en krachtige verschijning, net zoals de zwaan zelf. Met haar grote bloemen is deze orchidee een lust voor het oog.
 • Terra: Weelderig woekerend neemt Terra je mee naar de oorsprong van het leven. Ongerepte schoonheid geworteld in rauwe aarde. Een blik op het begin. Ongepolijst en origineel, zoals je diepste zelf.

En uiteraard de No. 7.

geurend

Phalaenopsis kwekerij Mimesis: Geurende Orchideeën

Phalaenopsis kwekerij Mimesis heeft met hun No. 7 collectie iets echt bijzonders in handen. De meeste orchideeën geuren niet, dat maakt deze variant zo bijzonder. ’s Nachts zet deze plant CO2 om naar zuurstof. Bij dit proces komt er een heerlijke natuurlijke geur vrij, die je vooral in de ochtend ruikt. Je herkent No. 7 bovendien aan de kleine bloemen in veelal zachte pastelkleuren.

De bijzondere geurende orchidee heeft een hoogte van 40 tot 50 cm en heeft ongeveer 16+ knoppen. In potmaat 12 zis deze voornamelijk verkrijgbaar in pasteltinten. Te weten geel, oranje, rood en bruin.

Omdat de geur zo bijzonder is, hebben Phalaenopsis kwekerij Mimesis tevens geurkaarsen van deze bijzondere plant ontwikkeld. Laat je meevoeren door de vederlichte parfum die deze geurkaars verspreidt.

En via onze webshop kunt u de gehele week van 5 september t/m 9 september deze bijzondere plant bestellen.

Als kennismakingsactie krijgt u bij iedere bestelling van deze geurende Phalaenopsis krijgt u een geurkaars t.w.v. 21,50 gratis aangeboden.

Geurkaars

Zo kunt u allen genieten van de herkenbare en inspirerende kwaliteit die Mimesis u biedt.

Wilt u meer informatie over Mimesis? Kijkt u dan nu op hun website voor meer informatie over deze fantastische Phalaenopsis kwekerij: Discover our quality orchids - Mimesis (mimesis-orchids.com)

Meer informatie gezocht over onze phalaenopsis kwekerijen? https://www.roobos.nl/nl/producten/groothandel-planten/orchidee-kwekerij

Voor meer informatie over ons planten assortiment, kunt u klikken op de volgende link: https://www.roobos.nl/nl/producten/groothandel-planten

Ben je op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.