Nieuwe Webshop Roobos

Nieuwe webshop

Nieuwe webshop vanaf 3 November!!

Beste klanten, Roobos is continue in ontwikkeling om u best mogelijke koopervaring te bieden en om u zoveel als mogelijk te ontzorgen.

In de afgelopen maanden hebben vele mensen binnen ons team hard gewerkt om onze webshop nog verder te verbeteren.

En met trots willen wij dan ook onze nieuwe webshop aan u presenteren.

Naast een nieuw design van onze webshop waarbij de gebruikerservaring en simpliciteit voorop stond, heeft onze nieuwe webshop een groot aantal voordelen:

  • Afbeeldingen worden sneller ingeladen: Onze nieuwe webshop maakt gebruik van een ‘Content Delivery Network’ ofwel CDN. Dit betekent dat afbeeldingen geplaatst zijn op een server zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Hierdoor worden afbeeldingen zo snel als mogelijk ingeladen, waardoor de gebruikservaring verbetert.
  • Verbeterde koopknop: Vanaf nu hoeft u niet meer de aantallen die u wilt per product in te tikken. Simpelweg kunt u de hoeveelheden aanklikken door het pijltje naar boven en naar beneden te klikken.
  • Favorieten kiezen: Vanaf nu af aan kunt u ieder product aanvinken met een ‘hartje’. Hierdoor komt dit product in uw favorieten lijst en kunt u telkens razendsnel uw favoriete producten uitboeken.
  • Reviews: Vanaf nu is het mogelijk om uw ervaringen rondom een bepaald product te delen met al onze andere klanten. U kunt een sterrenclassificatie geven van 1 t/m 5 en ook kunt u een geschreven review achterlaten. Zo helpt u niet alleen ons door uw feedback, maar ook al onze andere klanten.
  • Gerelateerde producten: Als u een product dubbelklikt, ziet u -naast alle specifieke informatie over dat product-, voortaan ook producten die mogelijk voor u interessant zijn. Onze inkopers zullen trachten de mooiste producten hier aan u voor te stellen. Zo kunt u altijd inspiratie opdoen, zonder het volledige assortiment door te hoeven lopen.
  • Vernieuwde portal: In uw inlogscherm ziet u voortaan niet alleen uw bestel- en leverdagen, maar ook kunt u hier de leukste video’s van onze (meester)bloemisten of blogs vinden. Daarnaast zullen wij onze portal gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen of acties die u van ons mag verwachten.

Het inloggen op onze webshop is volledig hetzelfde gebleven. U kunt gewoon inloggen zoals u gewend bent via onze website met uw huidige inlogcodes.

Mocht u nog vragen hebben t.a.v. onze nieuwe webshop, dan staat ons volledige team volledig voor u klaar.

Met florale groet,

Team Roobos

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Mix & Match displays OK Plant

Mix and Match OK Plant

Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben we alleen de meest uitstekende kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we u laten kennismaken met OK Plant.

OK Plant is een supermodern en ambitieus potplantenbedrijf die zicht richt op de klanten in het topsegment van Europa. Jaarlijks produceren zij op hun vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 4.700.000 hoogwaardige orchideeën en 1.300.000 diverse seizoensproducten. De producten van OK Plant zijn in heel Europa succesvol en worden wekelijks aan meer dan 200 klanten geleverd.

Wat hun zo uniek maakt is dat zij prachtige sierpotten leveren bij hun planten. Daarnaast gaan zij voor kwaliteit….altijd! Door hun innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken zij met hun eigen merk Little Kolibri Orchids en Little Lizard Greens het verschil in de markt. Om de beste in hun vakgebied te blijven, investeren zij voortdurend in mensen, materialen, technieken en productiemiddelen.

Zij hebben meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten, geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Een premium kwaliteit, jaarrond leverbaar.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij OK Plant en zetten zij zich enorm in voor milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Zo hebben zij alle denkbare MPS certificaten: MPS SQ, MPS GAP, MPS A+, MPS Product Proof. Onder het programma Planet Proof blijven wij zij zich ontwikkelen en zorgen hiermee voor steeds meer balans in de natuur.

Roobos groothandel voor bloemen en planten: de mooiste Orchideeën van kwekerij Ok Plant

Als een van de weinige Orchideeën kwekers is Ok Plant altijd op zoek naar totaal oplossingen.

Zo hebben zij de prachtige Mix & Match Displays.

Hun Mix & Match displays zijn de perfecte aanvulling op uw winkel. Het is een display in de winkel met onze hun sterke consumentenmerken; Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri home.

De consument kan producten naar eigen smaak combineren en de display selectie kan naar eigen wens samen worden gesteld.

Het ingebouwde watergeefsysteem zorgt ervoor dat de planten op de display altijd worden aangevoerd met de juiste hoeveelheid water.

Alle planten zijn voorzien van een gietlont, waarmee de plant water kan opnemen. De installatie van dit bewateringssysteem zorgt ervoor dat de kwaliteit van de Orchideeën optimaal blijft. Daarnaast is het voor het winkelpersoneel minder werk om de planten op peil te houden.

De displays zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat er altijd een display is voor uw winkel

Mocht u interesse hebben in een fantastische display van OK plant, laat het ons gerust dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie

Bekijk nu de mooiste Orchideeën van OK Plant via hun website. Ook kunt u hier meer informatie over dit fantastische bedrijf vinden: Orchideeën Kwekerij OK Plant | Naaldwijk | Bloeiende planten

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Orchideeën bier van Opti-Flor

Opti-Flor bier

Nieuw van Opti-Flor - Orchidee bier

Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben we alleen de meest uitstekende kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we u laten kennismaken met Opti-Flor.

Passie, aandacht en zorg met garantie voor kwaliteit. Daar staat Opti-Flor voor

Elke orchidee op hun bedrijf wordt vanaf het allerprilste begin omringd met zorg, aandacht en vakmanschap. Dit surplus aan aandacht en vakmanschap vormt één van de kernwaarden van Opti-flor. In alles streven zij naar perfectie. Een orchidee van Opti-flor dompelen zij op hun bedrijf gemiddeld 70 weken onder in een cocktail van maximale zorg, onverdeelde aandacht en ouderwets vakmanschap. Zaken die je eigenlijk alleen nog terugvindt bij een echt familiebedrijf. En dat zijn zij, in hart en nieren. En dat ziet u terug als u thuis geniet van een orchidee uit een van hun bijzondere collecties.

Producten uit de collectie van Opti-flor worden gedurende de teelt omringd door de best denkbare zorg en een surplus aan aandacht. In combinatie met het vakmanschap van hun collega's danken hun orchideeën hier hun exceptionele kwaliteit en exclusieve karakter aan. De uitmuntende zorg voor hun orchideeën en de nooit aflatende aandacht voor mens, milieu en natuur blijven niet onopgemerkt. En elk jaar weer mogen zij weer het belangrijkste internationaal geaccepteerde certificaat in ontvangst nemen.

Opti-Flor heeft een bijzonder assortiment en met meer dan 20 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van de Orchideeën

Roobos groothandel voor bloemen en planten: Orchideeën bier van Opti-Flor

Nieuw van Opti-Flor: Het allereerste Orchideeën biertje met 6% alcohol

Bier van echte Orchideeën? Er zijn wel honderden soorten bier te verkrijgen. Maar nog nooit is er een biertje gemaakt van echte orchideeën. Bij Opti-Flor staan ze altijd vooraan met de mooiste noviteiten, dus het is niet zo gek dat juist zij dit unieke product hebben bedacht.

Dit blonde biertje is gebrouwen van een extract van een geurende Orchideeën soort. Hierdoor verkrijgt dit biertje een uniek, bloemig karakter.

Uiteraard heeft dit bijzondere biertje alle karakteristieken van een blond biertje met een unieke en verse smaak. Ideaal als dorstlesser en een perfect biertje om van te genieten.

En van week 35 t/m week 37 krijgen al onze klanten bij hun eerste bestelling in die weken een Orchideeën biertje van ons en Opti-Flor cadeau.

Ook kunt u in die weken de bijzondere Aromio bestellen. De Aromio is een geurende Orchidee en een van de soorten waar het Opti-Flor orchideeën biertje van is gemaakt. Let wel op de Aromio in zeer beperkte hoeveelheden wordt geteeld en daardoor een uniek en exclusief karakter heeft. De Aromio wordt dus op onze webshop aangeboden, zolang de voorraad strekt.

Bekijk nu de mooiste snij Orchideen van Kwekerij Opti-Flor via hun website. Ook kunt u hier meer informatie over dit fantastische bedrijf vinden: https://www.optiflor.nl/

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.