Behoud een bloemenboeket: dit is de manier

Behoud een bloemenboeket: dit is de manier

Behoud een bloemenboeket: dit is de manier

Hoe behoudt u een bloemenboeket?

Het begint natuurlijk met onze 100% dagverse bloemen, zodat die nog niet helemaal in bloei staan. Vervolgens is het belangrijk om gebruik te maken van een schone vaas.

Snijd de stelen af, of knip ze als het snijden lastig blijkt. Het is belangrijk om ze niet te trekken of draaien, omdat het de bloemen zal beschadigen. Het behoud van een bloemenboeket vraagt om voldoende water en voeding. Gebruik vers en koud kraanwater. Dat lauw water helpt om de voeding beter op te laten lossen is een fabel en is dus niet nodig.

Behoud van het bloemenboeket

Het behoud van een bloemenboeket meer kracht bijzetten? Voorkom dat er bladeren in het water hangen, omdat dit zal leiden tot meer bacteriën. Tenslotte is het belangrijk om de bos met bloemen niet in de felle zon te zetten. Vermijd ook de verwarming of een schaal met vers fruit en kies in plaats daarvan voor een neutrale plaats.

Het is de beste methode voor het behoud van een bloemenboeket. En wilt u seringen in een vaas behouden? Ook daarover kunnen we u natuurlijk goed adviseren, zodat de bloemen zo lang mogelijk mooi blijven.

Het mooiste bloemenboeket bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.

Related Articles