Hoe behoudt u seringen in een vaas?

Hoe behoudt u seringen in een vaas?

Hoe behoudt u seringen in een vaas?

Benieuwd naar het behoud van seringen in een vaas? Het zijn prachtige geurende bloemen, die prachtig open zullen gaan staan. Tenminste, als u ze de juiste aandacht geeft. Doet u dat niet? Dan gaan de bloemen snel hangen, waardoor ze hun mooie uitstraling verliezen.

Wilt u minstens een week genieten van mooie seringen in een vaas? Dat kan met een paar handige tips. Verwijder bijvoorbeeld alle bladeren van de bloemen en snijd de stelen opnieuw af. Klop ze bovendien plat met een hamertje..

Seringen in een vaas: houd ze mooi

Voor het behoud van seringen in een vaas gebruikt u het best 2 tot 3 klontjes suiker met een klein beetje koud water. Doe daar vervolgens heet water bij en zet de seringen er met de platte stelen in. De bloempjes openen zich tot bovenaan toe, voor de prachtige uitstraling die we daarvan kennen.

Tip: de seringen in de vaas wat voller laten ogen? Gebruik een paar takjes groen, als daar maar geen bloemen aan zitten.

Zodra het water op is kunt u dat verversen, opnieuw met een paar klontjes suiker, een beetje koud water en daarna het hete water om daar aan toe te voegen. Het is de beste manier voor het behoud van seringen in een vaas. Ontdek op een vergelijkbare manier ook hoe u een bloemenboeket zo lang mogelijk mooi kunt houden, iets waar we u vanuit de kwekers graag goed over adviseren.

De mooiste seringen of andere bloemen bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.

Related Articles