Mix & Match displays OK Plant

Mix and Match OK Plant

Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben we alleen de meest uitstekende kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we u laten kennismaken met OK Plant.

OK Plant is een supermodern en ambitieus potplantenbedrijf die zicht richt op de klanten in het topsegment van Europa. Jaarlijks produceren zij op hun vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 4.700.000 hoogwaardige orchideeën en 1.300.000 diverse seizoensproducten. De producten van OK Plant zijn in heel Europa succesvol en worden wekelijks aan meer dan 200 klanten geleverd.

Wat hun zo uniek maakt is dat zij prachtige sierpotten leveren bij hun planten. Daarnaast gaan zij voor kwaliteit….altijd! Door hun innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken zij met hun eigen merk Little Kolibri Orchids en Little Lizard Greens het verschil in de markt. Om de beste in hun vakgebied te blijven, investeren zij voortdurend in mensen, materialen, technieken en productiemiddelen.

Zij hebben meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten, geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Een premium kwaliteit, jaarrond leverbaar.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij OK Plant en zetten zij zich enorm in voor milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Zo hebben zij alle denkbare MPS certificaten: MPS SQ, MPS GAP, MPS A+, MPS Product Proof. Onder het programma Planet Proof blijven wij zij zich ontwikkelen en zorgen hiermee voor steeds meer balans in de natuur.

Roobos groothandel voor bloemen en planten: de mooiste Orchideeën van kwekerij Ok Plant

Als een van de weinige Orchideeën kwekers is Ok Plant altijd op zoek naar totaal oplossingen.

Zo hebben zij de prachtige Mix & Match Displays.

Hun Mix & Match displays zijn de perfecte aanvulling op uw winkel. Het is een display in de winkel met onze hun sterke consumentenmerken; Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri home.

De consument kan producten naar eigen smaak combineren en de display selectie kan naar eigen wens samen worden gesteld.

Het ingebouwde watergeefsysteem zorgt ervoor dat de planten op de display altijd worden aangevoerd met de juiste hoeveelheid water.

Alle planten zijn voorzien van een gietlont, waarmee de plant water kan opnemen. De installatie van dit bewateringssysteem zorgt ervoor dat de kwaliteit van de Orchideeën optimaal blijft. Daarnaast is het voor het winkelpersoneel minder werk om de planten op peil te houden.

De displays zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat er altijd een display is voor uw winkel

Mocht u interesse hebben in een fantastische display van OK plant, laat het ons gerust dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie

Bekijk nu de mooiste Orchideeën van OK Plant via hun website. Ook kunt u hier meer informatie over dit fantastische bedrijf vinden: Orchideeën Kwekerij OK Plant | Naaldwijk | Bloeiende planten

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles