Nieuwe Webshop Roobos

Nieuwe webshop

Nieuwe webshop vanaf 3 November!!

Beste klanten, Roobos is continue in ontwikkeling om u best mogelijke koopervaring te bieden en om u zoveel als mogelijk te ontzorgen.

In de afgelopen maanden hebben vele mensen binnen ons team hard gewerkt om onze webshop nog verder te verbeteren.

En met trots willen wij dan ook onze nieuwe webshop aan u presenteren.

Naast een nieuw design van onze webshop waarbij de gebruikerservaring en simpliciteit voorop stond, heeft onze nieuwe webshop een groot aantal voordelen:

  • Afbeeldingen worden sneller ingeladen: Onze nieuwe webshop maakt gebruik van een ‘Content Delivery Network’ ofwel CDN. Dit betekent dat afbeeldingen geplaatst zijn op een server zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Hierdoor worden afbeeldingen zo snel als mogelijk ingeladen, waardoor de gebruikservaring verbetert.
  • Verbeterde koopknop: Vanaf nu hoeft u niet meer de aantallen die u wilt per product in te tikken. Simpelweg kunt u de hoeveelheden aanklikken door het pijltje naar boven en naar beneden te klikken.
  • Favorieten kiezen: Vanaf nu af aan kunt u ieder product aanvinken met een ‘hartje’. Hierdoor komt dit product in uw favorieten lijst en kunt u telkens razendsnel uw favoriete producten uitboeken.
  • Reviews: Vanaf nu is het mogelijk om uw ervaringen rondom een bepaald product te delen met al onze andere klanten. U kunt een sterrenclassificatie geven van 1 t/m 5 en ook kunt u een geschreven review achterlaten. Zo helpt u niet alleen ons door uw feedback, maar ook al onze andere klanten.
  • Gerelateerde producten: Als u een product dubbelklikt, ziet u -naast alle specifieke informatie over dat product-, voortaan ook producten die mogelijk voor u interessant zijn. Onze inkopers zullen trachten de mooiste producten hier aan u voor te stellen. Zo kunt u altijd inspiratie opdoen, zonder het volledige assortiment door te hoeven lopen.
  • Vernieuwde portal: In uw inlogscherm ziet u voortaan niet alleen uw bestel- en leverdagen, maar ook kunt u hier de leukste video’s van onze (meester)bloemisten of blogs vinden. Daarnaast zullen wij onze portal gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen of acties die u van ons mag verwachten.

Het inloggen op onze webshop is volledig hetzelfde gebleven. U kunt gewoon inloggen zoals u gewend bent via onze website met uw huidige inlogcodes.

Mocht u nog vragen hebben t.a.v. onze nieuwe webshop, dan staat ons volledige team volledig voor u klaar.

Met florale groet,

Team Roobos

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles