Kokodama

Kokodama

Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben wij alleen de meest excellente kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we je voorstellen aan Kokodama

De natuur is gevuld met botanische schatten, en de kokospalm is er een van. Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde ‘Tree of Life’. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerend groen. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg handgemaakt in Sri Lanka.

René van Kester en Monique Ouwerling, twee plant- en kokosliefhebbers met een sterke drive voor verantwoord ondernemen.

René is de maker; zijn achtergrond in kokosvezels stelde ons in staat om het idee voor de KOKODAMA te ontwikkelen en de kom te maken tot wat het nu is.

Monique pakt de creatieve kant van de zaak op en haar ervaring als bloemist helpt ons de schalen te vullen met allerlei botanische wonderen.

Sinds ze KOKODAMA in 2014 hebben opgericht, zijn ze op zoek naar manieren om hun product voortdurend te ontwikkelen en te evolueren naar de meest natuurlijke en duurzame plantenpot, en doen ze wat ze kunnen om terug te geven aan de Sri Lankaanse gemeenschap die ze helpt met deze onderneming.

Hun missie is om klanten te inspireren en te helpen bij het creëren van hun stukje binnennatuur met de KOKODAMA!

Roobos groothandel voor bloemen en planten: de mooiste botanische schalen van Kokodama

Wist je dat de kokospalm een ​​van de oudste bomen ter wereld is?

Deze zogenaamde ‘Levensboom’ voorziet ons al eeuwen van allerlei basisbehoeften, van eten en drinken tot olie, onderdak en kleding.

Hun Kokodama is gemaakt van 99% natuurlijke kokosvezel en brengt deze oude kennis in onze moderne manier van leven.

Als natuurliefhebbers en plantenliefhebbers wilde Kokodama een natuurlijk alternatief creëren voor de standaard plastic plantenpot.

Vezels van kokospalmen gevonden in Sri Lanka stelden ons in staat om dit plan in praktijk te brengen.

Waarom maar 99%? Eenvoudig. Er wordt aan hen gewerkt en ze zullen blijven experimenteren met verschillende natuurlijke alternatieven totdat Kokodama een volledig, 100% natuurlijk product kan garanderen.

De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam huis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama vindt haar natuurlijke habitat in elk interieur.

Bekijk de mooiste Kokodama via hun website. Ook vind je hier meer informatie over dit fantastische bedrijf: https://kokodama.eu/

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles