Ok plant

OK plant | Nieuw Lifestylemerk

OK Plant introduceert nieuw lifestylemerk

Kolibri: het nieuwe lifestylemerk Kolibri is hét lifestylemerk voor een prettige sfeer in huis met orchideeën en groene planten: waar je thuis een plek maakt waar je tot rust komt en je gelukkig voelt.

Kolibri Company is ontwikkeld door OK Plant. Het is het overkoepelende label van de consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Een strategische stap om een stevig consumentenmerk in de markt te zetten bij de groene vakhandel.

Over het merk

Al eeuwenlang zijn de kolibrie en de orchidee verwikkeld in een mysterieus spel der verleiding. De kolibrie zorgt voor bestuiving van de meest verbazingwekkende orchideeën.

Die op hun beurt de kolibrie verleiden met hun kleurrijke bloemen, prachtige vormen en heerlijke nectar.

Het is een krachtige match die grenzeloze schoonheid creëert. Kolibri is geïnspireerd op deze gepassioneerde samenwerking die de natuur verrijkt. In de kwekerijen van Ok Plant kweken zij premium orchideeën die zijn geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling.

Maar het verhaal van Kolibri gaat niet alleen over geweldige orchideeën, er hoort ook een mix van trendy planten, perfect passende potten en stijlvolle woonaccessoires bij. Samen met hun orchideeën zijn ze gecombineerd in inspirerende collecties.

Inner retreat

In de waan van de dag, waarin we onszelf wel eens verliezen in chaos, prestatiedruk en andere prikkels, is niets fijner dan thuiskomen in een huis waarin je volledig tot rust kunt komen.

We zien interieurelementen die inspelen op sereniteit in huis, zoals zachte stoffen en organische vormen.

'Sanctuary'!

Deze woontrend wil je niet missen! Kolibri Company speelt in op verschillende woontrends om zo aan te sluiten op de markt en op de consument.

Eén van die woontrends die hierin uitspringt, ondanks de rustige uitstraling, is de tijdloze woontrend Sanctuary een minimalistische trend waarmee je een ontspannen plek creëert.

Door het toepassen van wittinten, zachte kleuren met een matte afwerking straalt woontrend Sanctuary rust uit.

En rust is precies wat we nodig hebben.

Niet alleen in de winkel veranderd de sfeer naar meer rust, maar in menig huishouden wordt de huiskamer met een neutraal kleurenpalet ingericht en is men op zoek naar frisse groene ideeën voor een gezellig en eigentijds interieur.

Prikkel klanten door de kant-en-klare plantensets van Kolibri Company.

Uit onderzoek blijkt dat de consument op zoek is naar eenvoud. Gemak is belangrijk. Binnen deze stijltrend zijn er gift sets verkrijgbaar in de kleuren wit, nude en terracotta.

Compacte plantensets gepresenteerd op een dienblad. Hier voegt Ok Plant bijpassende orchideeën en succulenten aan toe, een ornament en een verhoging van hout of metaal om hoogte te creëren.

Dat is makkelijk winkelen voor de klant. Fris én toch knus

Sanctuary betekent letterlijk heiligdom. We zien ons huis als ons heiligdom waar we tot rust kunnen komen en even helemaal zen worden.

De winkel in dezelfde rustige stijl inrichten, biedt overzicht en geeft de klant een gevoel van vrijblijvendheid.

Hoe richt je 6 een hoekje of je hele winkel in met woontrend Sanctuary? Stap één is om alle ruwe, industriële elementen weg te zetten of te verplaatsen.

Deze trend staat namelijk haaks op de luchtigheid van Sanctuary.

Stap twee is het kleurenpallet bedenken.

Een ton sur ton pallet met warme basic kleuren doet wonderen zul je merken.

Stap drie is de winkel of de plek in de winkel inrichten met planten die perfect passen bij deze stijl.

Naast orchideeën en groene planten, zullen decoratieve producten als pampas nog steeds populair blijven.

Duurzaamheid

OK Plant weet al langer dat de natuur veel te bieden heeft.

Niet alleen in de vorm van spraakmakende orchideeën en planten die in uiterlijk uitblinken, maar ook door de innerlijke schoonheid die ze te bieden hebben.

In hun kwekerijen kweken zij premium orchideeën en groene planten, die zijn geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Met vakmanschap produceren zij milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord tot het hoogst haalbare niveau.

De duurzaamheidskeurmerken (MPS SQ, MPS GAP, MPS A+, MPS Product Proof ) zijn hiervan het bewijs. Zo laten zij de planten tot groei en bloei komen; duurzaam met respect voor mens en omgeving.

Geïnteresseerd geraakt in de mooie producten van OK Plant? Op onze webshop kunt u het volledige assortiment vinden

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles