Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is de one-stop-shop voor high-end Phalaenopsis. Jaarlijks verkopen zij 11 miljoen planten die uiteindelijk hun weg vinden naar ketens, groothandels, tuincentra en bloemisten in heel Europa. Onder hun merk Mimesis leveren zij jaarrond vele variëteiten en bijzondere concepten, beschikbaar in diverse potmaten. Uiteraard duurzaam geteeld. Hiermee bieden zij het gemak van een totaalassortiment, waardoor je de Phalaenopsis altijd en in al haar verschijningen onder één merk kunt vinden.

Bij Mimesis gaan zij voor topkwaliteit. Hoogwaardige planten, voldoende beschikbaarheid en betrouwbare leveringen. Maar kwaliteit is voor hun meer dan dat. Zij ontzorgen en denken mee richting schap en consument door te verrassen en inspireren met hun merk Mimesis. Samen maken zij het verschil en laten zij consumenten wereldwijd genieten van hun prachtige assortiment, welke met zorg is samengesteld.

De kwekers van de phalaenopsis kwekerij Mimesis werken nauw samen met toonaangevende veredelaars en doen daarnaast aan eigen veredeling en productontwikkeling. Het resultaat? Een unieke samenstelling van bijzondere collecties, beschikbaar in de potmaten 7, 9, 12, 17 & 21 cm. Hierdoor bieden zij het gemak van een totaalassortiment, waardoor je de Phalaenopsis altijd en in al haar verschijningen onder één dak kunt vinden.

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is ontstaan uit twee familiebedrijven: Ter Laak Orchids en Orchios. Met vakmanschap werken zij elke dag aan topkwaliteit Phalaenopsis. Ze kennen hun product als geen ander en leggen de lat steeds een beetje hoger. Elk op hun eigen manier, maar met dezelfde visie en drive.

Duurzaamheid zit verweven in hun DNA. Zij willen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame wereld en hun milieu-impact minimaliseren. Dit zie je terug in alles wat Zij doen. Hun kwekers investeren in duurzame oplossingen die helpen om waterverspilling tegen te gaan, hun energieverbruik te verlagen en CO2-uitstoot te verminderen. Zij willen groen groeien. Zodat zij nu én in de toekomst kunnen genieten van al hetgeen wat de wereld te bieden heeft.

Phalaenopsis kwekerij Mimesis | Nieuw in het assortiment bij Roobos

Phalaenopsis kwekerij Mimesis is zoals u kunt lezen een uitstekende kwekerij met een lange traditie in het telen van Phalaenopsis van top kwaliteit. En nu kunt u ook genieten van het totaalassortiment wat zij bieden. Hun prachtige assortiment hebben zij onderverdeeld in een aantal schitterende categorieën:

  • Atelier: Een eerbetoon aan natuurlijk vakmanschap. Mimesis Atelier is de proeftuin voor schoonheid en creativiteit in al haar verschijningsvormen. Uniek, eigenzinnig, uitdagend, kleurrijk, ambachtelijk en visionair.
  • Flow: Laat je verrassen door de ontluikende schoonheid van Flow. Een oogstrelende reeks van vallende bloemenpracht, door de kweker gevormd.
  • Marvellous: Doordat er niet één, maar twee planten bij elkaar staan, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan bloemen. Prachtige combinaties in diverse kleuren. Marvellous is een boeket waar je maandenlang van kunt genieten.
  • Moon: Volg de eeuwige kringloop van verleiding. Maak kennis met Moon; een ambachtelijk gevormde orchidee. Bewonder haar schoonheid en laat je gedachten de vrije loop.
  • De meanderende takken geven Muse haar vrije vorm. De takken worden door de kweker met de hand gedraaid, waardoor elke plant uniek is. Door haar compacte formaat is Muse een prachtige plant voor op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.
  • Originals: Dit zijn orchideeën zoals je ze kent. Een oneindige reeks van soorten, kleuren en maten, speciaal voor jou geselecteerd.
  • Spirit: Een speciale kweekmethode zorgt voor korte, robuuste takken met grote bloemen. Door haar compacte formaat is Spirit een perfect pronkstuk op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.
  • Herken jij de zwanenhals in deze orchidee? Een elegante en krachtige verschijning, net zoals de zwaan zelf. Met haar grote bloemen is deze orchidee een lust voor het oog.
  • Terra: Weelderig woekerend neemt Terra je mee naar de oorsprong van het leven. Ongerepte schoonheid geworteld in rauwe aarde. Een blik op het begin. Ongepolijst en origineel, zoals je diepste zelf.

En uiteraard de No. 7.

geurend

Phalaenopsis kwekerij Mimesis: Geurende Orchideeën

Phalaenopsis kwekerij Mimesis heeft met hun No. 7 collectie iets echt bijzonders in handen. De meeste orchideeën geuren niet, dat maakt deze variant zo bijzonder. ’s Nachts zet deze plant CO2 om naar zuurstof. Bij dit proces komt er een heerlijke natuurlijke geur vrij, die je vooral in de ochtend ruikt. Je herkent No. 7 bovendien aan de kleine bloemen in veelal zachte pastelkleuren.

De bijzondere geurende orchidee heeft een hoogte van 40 tot 50 cm en heeft ongeveer 16+ knoppen. In potmaat 12 zis deze voornamelijk verkrijgbaar in pasteltinten. Te weten geel, oranje, rood en bruin.

Omdat de geur zo bijzonder is, hebben Phalaenopsis kwekerij Mimesis tevens geurkaarsen van deze bijzondere plant ontwikkeld. Laat je meevoeren door de vederlichte parfum die deze geurkaars verspreidt.

En via onze webshop kunt u de gehele week van 5 september t/m 9 september deze bijzondere plant bestellen.

Als kennismakingsactie krijgt u bij iedere bestelling van deze geurende Phalaenopsis krijgt u een geurkaars t.w.v. 21,50 gratis aangeboden.

Geurkaars

Zo kunt u allen genieten van de herkenbare en inspirerende kwaliteit die Mimesis u biedt.

Wilt u meer informatie over Mimesis? Kijkt u dan nu op hun website voor meer informatie over deze fantastische Phalaenopsis kwekerij: Discover our quality orchids - Mimesis (mimesis-orchids.com)

Meer informatie gezocht over onze phalaenopsis kwekerijen? https://www.roobos.nl/nl/producten/groothandel-planten/orchidee-kwekerij

Voor meer informatie over ons planten assortiment, kunt u klikken op de volgende link: https://www.roobos.nl/nl/producten/groothandel-planten

Ben je op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles