Vacature overzicht | Bloemengroothandel Roobos

Vacature overzicht Bloemengroothandel Roobos. Onze bloemengroothandel is altijd in beweging en continue op zoek om onze services nog verder te verbeteren richting onze klanten. Niet voor niets is onze slogan: "Wij besparen u tijd, zodat u kunt doen waar u van houdt". Ons services besparen onze klanten tijd, zodat zij kunnen doen waar zij van houden: hun vak als (meester) bloemist en het laten groeien van hun bedrijf.

Uiteraard kunnen wij die slogan alleen maar waar maken met de allerbeste collega's. Voortdurend zijn wij op zoek naar versterking van ons leuke team vol met frisse en enthousiaste mensen. 

Kijk dan ook snel op het actuele overzicht hieronder of een vacature hieronder bij u aansluit. Mochten wij op dit moment geen vacature hebben die bij u past, dan kan u ook altijd een open sollicitatie aan ons richten via info@roobos.nl

Account manager Frankrijk

Heb jij een uitstekend gevoel voor commerciële kansen? Heb jij goede kennis van de bloemen- en plantenbranche?

Account Manager Frankrijk

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de relatiebeheer van onze klantrelaties. Binnen deze rol weet je bestaande klantrelaties telefonisch te versterken en nieuwe klanten aan je te binden. Samen met de binnendienst zorgen jullie voor een groeiend klantenbestand en daarbij behorende omzet. Je komt te werken op onze vestiging in Honselersdijk. De functie betreft voornamelijk de binnendienst, maar reizen naar het buitenland horen geregeld ook bij de taken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent minimaal MBO geschoold.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de bloemenwereld.
  • Je hebt commerciële vaardigheden.
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling.
  • Je bent een teamspeler en denkt in oplossingen.
  • Je beheerst de Nederlandse & Franse taal goed.
  • Je werkt resultaatgericht en hebt een grote drive om te scoren.

Wij hebben voor jou
Een afwisselende en uitdagende baan binnen een groeiend en internationaal bedrijf met een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je een fijne werkplaats met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast een goed salaris met een pensioenregeling.

Roobos Bloemenexport bv, exporteert sinds 1989 verse bloemen, planten & decoratiemateriaal naar Frankrijk & België. Onze klanten stellen wij dagelijks in de gelegenheid om hun assortiment aan te vullen met onze prachtige producten. Kwaliteit en snelheid staat voorop.

“in goed overleg kan alles” is ons motto.

Interesse en wil je meer weten?

Neem per mail contact op met Samantha Hendriks.

Stuur je CV naar samantha@roobos.nl

Met Fleurige groet

Team Roobos

Werken bij het leukste bedrijf van Nederland?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Ontdek waarom wij het favoriete merk zijn van veel gerenommeerde meesterbloemisten en trotse partner van FLOOS ‘The Crafter’s secret’. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar info@roobos.nl of gebruik ons online registratieformulier.

mps logo
Mayorista en flores y planta

contact

Kantoor: 0031 174 725 380
WhatsApp: 0031 682789081
Email: info@roobos.nl
Website: www.roobos.nl

© 2019 Roobos Bloemengroothandel Nederland