De mooiste Alstroemeria van Together2Grow

Together2Grow

 Onze groothandel in bloemen en planten is altijd bezig met het selecteren van alleen de beste kwekers voor onze webshop. Daarom hebben we alleen de meest uitstekende kwekers in ons assortiment. Vandaag willen we u laten kennismaken met Together2Grow.

Hun naam zegt het al: bij Together2Grow draait alles om samenwerken.

Tien jaar geleden ontstond Together2Grow vanuit twee bedrijven; BZ Alstroemeria en Van Veen Alstroemeria. Eigenaren Bernard Zuidgeest en Fedor van Veen zaten boordevol ambitie en vonden elkaar in de gedachte dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen. Er viel namelijk nog veel te optimaliseren op het gebied van teelt en commercie in een sector waar de ontwikkelingen razendsnel gaan. In 2016 fuseerden de bedrijven en was de geboorte van Together2Grow een feit.

Zij telen op drie locaties, in Schipluiden, Poeldijk en Kwintsheul. Door de jaren heen zijn zij gegroeid tot 8,8 hectare teeltoppervlakte. Jaarlijks telen zij zo’n 33 miljoen stelen die wereldwijd naar retailers, groothandelaren en bloemisten worden verspreid. Zij zetten alles op alles om jaarrond de hoogste kwaliteit alstroemeria’s en florinca’s te leveren.

Er wordt nauw samengewerkt met veredelaars en daardoor kunnen zij regelmatig nieuwe rassen introduceren, die alleen exclusief bij hun verkrijgbaar zijn.

Door te werken met een geavanceerd teeltproces, kunnen zij gedurende het hele jaar een zeer constante kwaliteit bieden.

De Alstroemeria is niet alleen een prachtige bloem, ook is ze erg lang houdbaar. Hun brede assortiment zorgt ervoor dat zij een breed spectrum van klanten kunnen leveren, voor ieder wat wils!

Roobos groothandel voor bloemen en planten: De mooiste Alstroemeria van Together2Grow

Nieuw van Together2Grow. De Alstroemeria Intenz Dark Pink.

alstroemeria2

De Intenz Dark Pink is een opvallende verschijning binnen het totale assortiment van Together2Grow. Zij heeft een intens roze kleur, grote streeploze bloemen en donkergroene blad. Ook door de uitstekende kwaliteit van bloem, steel en blad zorgt ervoor dat de consument bijzonder lang kan genieten van de Intenz Dark Pink. Ook juist door deze intense kleur doet deze nieuwe Alstroemeria het ook goed in gemengde boeketten, trendy bruidsboeketten en rouwbloemwerk.

Deze noviteit is vanaf nu ook verkrijgbaar via onze webshop.

Bekijk nu de mooiste Alstroemeria’s van Kwekerij Together2Grow via hun website. Ook kunt u hier meer informatie over dit fantastische bedrijf vinden: https://www.together2grow.nl/

Roobos

Ben je op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.

Related Articles